|
Post by Steven Gerrard on Jan 24, 2023 20:38:36 GMT 1
Ja Was naprawdę bardzo szanuję, że Wy macie taką pamięć do tego wszystkiego. Ja sprawdzając listę graczy z trudem byłem w stanie sobie przypomnieć, która kreacja była moja. 😉 W X byłeś Moderatorem forum a w VII Piotrem Marciniakiem. 😉
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 24, 2023 20:43:22 GMT 1
Ja Was naprawdę bardzo szanuję, że Wy macie taką pamięć do tego wszystkiego. Ja sprawdzając listę graczy z trudem byłem w stanie sobie przypomnieć, która kreacja była moja. 😉 W X byłeś Moderatorem forum a w VII Piotrem Marciniakiem. 😉 Szkoda,że Mistrz Gry jako kreacji w pełni nie mogłeś rozwinąć
|
|
|
Post by Volverin on Jan 24, 2023 20:48:18 GMT 1
Ja Was naprawdę bardzo szanuję, że Wy macie taką pamięć do tego wszystkiego. Ja sprawdzając listę graczy z trudem byłem w stanie sobie przypomnieć, która kreacja była moja. 😉 W X byłeś Moderatorem forum a w VII Piotrem Marciniakiem. 😉 W VI Markiem Konpflerem, w XI Rzecznikiem Prasowym Mafii.
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 24, 2023 21:01:17 GMT 1
W X byłeś Moderatorem forum a w VII Piotrem Marciniakiem. 😉 W VI Markiem Konpflerem, w XI Rzecznikiem Prasowym Mafii. Knopflerem* W V Teofilem Piecykiem, a w IX Bogusławem Leśniodorskim. Pamiętam jeszcze choćby Barbarę Kwarc i Łukasza Kaczmarczyka.
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 24, 2023 21:02:11 GMT 1
W X byłeś Moderatorem forum a w VII Piotrem Marciniakiem. 😉 Szkoda,że Mistrz Gry jako kreacji w pełni nie mogłeś rozwinąć No niestety, jak rzadko kiedy chciałem się pobawić kreacją, ale egze nie pozwolił. 😉
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 24, 2023 21:07:05 GMT 1
Szkoda,że Mistrz Gry jako kreacji w pełni nie mogłeś rozwinąć No niestety, jak rzadko kiedy chciałem się pobawić kreacją, ale egze nie pozwolił. 😉 A ktoś inny przyklepał ten mord jako ten prawdziwy Mistrz Gry i nie próbował przekonać mafii by nie mordować Z czytanych to mi się podobała kreacja właśnie Moderatora Forum, też spory potencjał do zabawy kreacją
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 24, 2023 21:27:56 GMT 1
Ostatnio czytałem całą - nostalgia lvl miliard nie dość, że emocjonująca, to jeszcze chyba najciekawszy skład osobowy, w jakim dane mi było grać. Gdybym miał zagrać dzisiaj ostatnią partię w tę grę w życiu, to chciałbym, żeby zbliżyła się do tych klimatów Ja akurat niezbyt miło wspominam tę edycję, zdecydowanie wolę VI, bezapelacyjnie najlepsze kreacje, wysoki poziom miasta, dużo dobrych tekstów. Grałem dopiero od IX - i chyba do dzisiaj nie przeczytałem za dużo z tych poprzednich, więc wierzę na słowo
|
|
|
Post by Boy hotelowy on Jan 24, 2023 21:30:54 GMT 1
Dla mnie jedne z bardziej zabawnych kreacji, a w zasadzie duetów (bo komizm oczywiście nie tkwił w kreacji pierwotnej, tylko w... ekhm, "pochodnej" ) to był Jedyny Burmistrz Miasta i w odpowiedzi na tę kreację zapisany do gry Jebany Burmistrz Miasta. Zresztą to chyba Gary byliście Ty z Yogim (w odwrotnej kolejności) i on w mafii?
|
|
|
Post by Boy hotelowy on Jan 24, 2023 21:34:23 GMT 1
Aż musiałem sprawdzić i oczywiście pomyliłem. To byłeś Ty, Volv, nie Yogi, i kreacje na odwrót.
|
|
|
Post by Volverin on Jan 24, 2023 21:34:48 GMT 1
Ja byłem Jebanym Burmistrzem, Gary Jedynym, tak jest. To było ciekawe zestawienie
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 24, 2023 21:38:35 GMT 1
Dla mnie jedne z bardziej zabawnych kreacji, a w zasadzie duetów (bo komizm oczywiście nie tkwił w kreacji pierwotnej, tylko w... ekhm, "pochodnej" ) to był Jedyny Burmistrz Miasta i w odpowiedzi na tę kreację zapisany do gry Jebany Burmistrz Miasta. Zresztą to chyba Gary byliście Ty z Yogim (w odwrotnej kolejności) i on w mafii? Nie do końca tak. Volv zarejestrował się jako Jebany Burmistrz Miasta. Ja po nim założyłem kreację Jedyny Burmistrz Miasta (i byłem księdzem), a wiedząc, że grać będzie Yogi, jako avata wziąłem jego avatar z Tenis Netu i pisałem kilka pierwszych postów jak on (w pierwszej edycji na Tenis Necie, na prawdziwe nicki, Yogi był detektywem i przykrywał tę rolę sraczką postową, przyjmując narrację, że jest burmistrzem miasta i we wszystko musi wsadzić łapy). A Yogi grał jako Johann Schmidt. Z takich zabawnych duetów, to jeszcze sprzed czasów łukaszowych najlepiej wspominam Termoryfki - Safinetka była niewinna i grała jako Czerwony Termoryfek, a ja byłem w mafii i byłem Niebieskim Termoryfkiem. W ogóle to była świetna edycja, mieliśmy super ekipę na mafijnym z Farciarzem i Liczem, ustalając taktykę na samotny rajd Licza jako Super Mario po wygraną.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 24, 2023 21:42:03 GMT 1
Z ciekawych duetów warto wspomnieć Nocnego i Mocnego Szwendacza, z legendarnej edycji II na forum lewkonia
Ja miałem kilka fajnych kreacji, Goldenek, Piotr Kozioł, Miejski Ogar (cosplay Żurasa), a także Antoni Czechow z rozdwojeniem jaźni gdy graliśmy z jednego konta z Sidorem
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 24, 2023 21:44:19 GMT 1
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 24, 2023 21:46:03 GMT 1
Tak, to forum. Super Mario była chyba na phorum, więc jej pewnie nie ma
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 24, 2023 22:01:43 GMT 1
Tak, to forum. Super Mario była chyba na phorum, więc jej pewnie nie ma Tak, to forum niestety przepadło.
|
|
|
Post by jepepej on Jan 24, 2023 22:23:43 GMT 1
Ej a te pierwsze mafie jeszcze z forum PN to nie były każda na innym forum? Plus mafia zakładała jakieś swoje oddzielne forum (raz się tak na pewno rejstrowalem na mafijnym, ale to było na pewno ponad 15 lat temu xD)
|
|
|
Post by Guwniara z paletkom on Jan 24, 2023 22:24:00 GMT 1
przejrzałem sobie te kreacje w starych edycjach i jestem w szoku, że nie znienawidziłem was będąc trzy razy pod rząd linczowanym jako niewinny pierwszego dnia
|
|
|
Post by Guwniara z paletkom on Jan 24, 2023 22:24:53 GMT 1
robienie oddzielnego forum dla mafii to była metoda Madrisso, nigdy tego nie lubiłem
|
|
|
Post by jepepej on Jan 24, 2023 22:29:50 GMT 1
Kurwa w ogóle grałem w edycji I, ni chuja tego nie pamiętam, po liście nicków też myślałem, że byłem kim innym xd
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 24, 2023 22:31:43 GMT 1
przejrzałem sobie te kreacje w starych edycjach i jestem w szoku, że nie znienawidziłem was będąc trzy razy pod rząd linczowanym jako niewinny pierwszego dnia Tylko 3? A w ogóle nie pod rząd, bo w międzyczasie byłeś w mafii jako Rynkowski. Na pewno Laska był linczowany pierwszego dnia, a oprócz tego to nie pamiętam, na kogo jeszcze naganiałem tak szybko. No bo Del Potro pożył długo, Zarzeczny to nawet do końca i generalnie nie był atakowany. Wiem, że Janowski padł szybko, ale ja tam poleciałem w I mordzie. A który to ten trzeci?
|
|