Red
Gracz
|
Post by Red on Oct 6, 2023 18:09:51 GMT 1
ale podpowiem Ci red - oba te posty maja wytworzyc u sedziego poczucie, ze wina drugiej strony stanie się oczywista, nie odnosza sie do tego co sie działo, a do tego co ma sie zadziać dlatego sa kurwa tak bardzo podobne Ależ właśnie mój powstał już na bazie tego, co się działo, to post napisany po 12 tego dnia, twój w pierwszych minutach rozgrywki. Dośc zabawne, że udajesz, że tego nie widzisz xD
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 18:10:19 GMT 1
juz nie mowiac o tym, ze wedle twojej teorii jesli ja jestem winny a Ty niewinny to moja wina powinna byc od dawna jasna, a jakość tej jasności w temacie nie widać, więc albo teoria do dupy, albo założenia do bani
|
|
|
Post by tomus on Oct 6, 2023 18:10:47 GMT 1
Proponuję: skończmy dyskusję o tym porównaniu postów imo. To jest ten słabszy argument, który do mnie za bardzo nie trafia (i czwarty najsłabszy post egzego w tej rozgrywce). Skupmy się na dalszych tematach.
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 18:11:32 GMT 1
Kurwa Red a co sie dzialo do 12 dzisiejszego dnia? napisalismy pare powitalnych postow, Ty ze 3 mafijne na bazie czego to kurwa napisales zreszta Ty sie nie odnosiles w zaden sposob do tego co było, Ty sie odnosiles do tego co wylosowane (twoja niewinnosc, moja wina) i tego co będzie. Kurwisz logike motzno
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 18:13:16 GMT 1
ale podpowiem Ci red - oba te posty maja wytworzyc u sedziego poczucie, ze wina drugiej strony stanie się oczywista, nie odnosza sie do tego co sie działo, a do tego co ma sie zadziać dlatego sa kurwa tak bardzo podobne Ależ właśnie mój powstał już na bazie tego, co się działo, to post napisany po 12 tego dnia, twój w pierwszych minutach rozgrywki. Dośc zabawne, że udajesz, że tego nie widzisz xD ten post to sedno manipulacji Reda
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 18:14:29 GMT 1
W jaki sposób to coś odnosi się do kilkunastu godzin gry? Matchup. Pojedynek z kwadratu zależności przekątna Red miasto egze mafia to jest pojedynek z cyklu, że on się skończy jak tylko laptopa włączę xd Jakie znaczenie ma to czy ten post powstał godzinę po starcie czy 12 godzin?
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 18:16:26 GMT 1
Oba posty są tożsame, tak samo wpływać mają na rozwój gry, Tomus może tego nie widziec, kto inny moze zauwazy, mnie się rzuciło w oczy od razu, a to ze Ty sie teraz tlumaczysz, ze to bylo napisane w innym momencie gry jest absurdalne, bo to kiedy to było napisane nie ma znaczenia, tam nie ma odniesien do gry, tylko do tego jakie mamy miec role
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 18:17:29 GMT 1
Ja napisałem, że wina Montiego prędzej czy później wyjdzie, Ty że w kwadracie w którym przekątna jest taka że Ty jesteś niewinny a ja winny, wszystko stanie się jasne.
To się sprowadza dokładnie do tego samego.
TE POSTY SĄ TAKIE SAME
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 18:18:10 GMT 1
I nawet efekt ten sam, wina Montiego nie wyszła, moja równiez nie
|
|
|
Post by tomus on Oct 6, 2023 18:20:38 GMT 1
Czytam właśnie Egze vs Monti
|
|
|
Post by tomus on Oct 6, 2023 18:23:02 GMT 1
Egze poważne pytanie. Czy coś piłeś?
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Oct 6, 2023 18:23:51 GMT 1
Gościu, to jest skrót myślowy. Matchup jest dla mnie korzystny, bo znam cię na wylot, a zwłaszcza twoje mechanizmy w mafii O 12 widziałem już jeden i spokojnie napisałem, co napisałem. Wracaj do budy Wracam do pisanki
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 18:24:10 GMT 1
drugie piwko sobie otwieram
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 18:24:49 GMT 1
Gościu, to jest skrót myślowy. Matchup jest dla mnie korzystny, bo znam cię na wylot, a zwłaszcza twoje mechanizmy w mafii O 12 widziałem już jeden i spokojnie napisałem, co napisałem. Wracaj do budy Wracam do pisanki cham chamem na wieki wieków amen
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Oct 6, 2023 18:26:07 GMT 1
Jeśli coś mnie w tym bawi, to to, że narracja jest taka, że rzekomo gram tak fatalnie, a jest rozbijanie na czynniki pierwsze dwóch nieistotnych postów xD Trochę jedno piszesz, drugie robisz Wojciech Tak fatalna rozgrywka, to na pewno jest więcej dowodów na winę! Ja bym poszukał
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 18:26:17 GMT 1
i zastanow sie czy znasz mnie na wylot, czy twoj post byl efektem kilkunastu godzin tej rozgrywki
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 18:28:27 GMT 1
te posty są istotne, w kontekscie jak szukac winnych w pojedynkach 1v1 sa bardzo istotne, mysle ze moge tym pomoc przyszlym sędziom pojedynkow Ty rozbierasz graczy na czynniki pierwsze, a mnie zarzucasz ze analizuje to co piszesz? i skoro te posty sa nieistotne to po co je napisales? po co pisac cos nieistotnego?
|
|
|
Post by tomus on Oct 6, 2023 18:29:52 GMT 1
ad cmentarum to akurat znana próba wywoływania presji na graczach pozostających w grze (w tym przypadku sędzim), miastowy rzadko po to sięga. czysto subiektywnie nie było w tej edycji tak jednostronnej gierki i prawdopodobnie będzie jedyna w której zarówno sędzia jak i cmentarz nie będą mieli wątpliwości co do winy jednego z graczy, i to bynajmniej nie będzie moja zasługa, a twoja słaba gra hmmm
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 18:31:05 GMT 1
ad cmentarum to akurat znana próba wywoływania presji na graczach pozostających w grze (w tym przypadku sędzim), miastowy rzadko po to sięga. czysto subiektywnie nie było w tej edycji tak jednostronnej gierki i prawdopodobnie będzie jedyna w której zarówno sędzia jak i cmentarz nie będą mieli wątpliwości co do winy jednego z graczy, i to bynajmniej nie będzie moja zasługa, a twoja słaba gra hmmm no jest dokladnie odwrotnie niz napisalem jako mafiozo, to miastowi czesto siegaja do autorytetu cmentarza, przyklad sporu pinsa vs rimbaud
|
|
egze
Gracz
|
Post by egze on Oct 6, 2023 18:34:15 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/39299/thread tu jest post w ktorym to sieganie po autorytet cmentarza zarzucalem kacprowi, ktory byl w miescie, generalnie lubie ten argument jesli mam kogos o cos oskarzyc ostatecznie Bobek był oczywiscie niewinny
|
|